сніданок включено

Нічні розваги Одеси 2022

Головна Про Одесу Нічні розваги Одеси 2022

10 Лютого, 2022

Про Одесу

Південна Пальміра може бути різною та непередбачуваною, але завжди залишається ідеальним прикладом особливої атмосфери вишуканого смаку у розвагах та елегантного шарму в обстановці будь-якого закладу. До найтеплішого моря та знаменитих пляжів гармонійно приєднується безліч місць, в яких цілодобово вирує обстановка веселощів, розкутості, можливості з головою поринути в яскравий карнавал нічного життя Одеси.

Для поціновувачів традиційнішого відпочинку працює багато ресторанів і барів з чудовою кухнею, шанувальники більш активних розваг воліють відвідати пляжні клуби з феєричними нічними заходами, любителі музичного способу проведення дозвілля можуть у будь-який час доби зайти в арт-кафе або караоке. Потанцювати та послухати музику зможуть ті, кому до смаку фолк, джаз та важкий рок.

Іноді здається, що тільки з настанням ночі місто починає жити у повноцінному ритмі. Запалюються яскраві вогні та манлива реклама, чути звуки електронних інструментів та пронизливого саксофону, мелодія скрипки та шалений ритм ударних. Якщо ви вперше вибралися до Одеси, не витрачайте час на сон, а викупайтеся у хвилях цього нескінченного свята та дивовижної суміші колоритного гумору, одеської чарівності та гостинності. Готель Дерибас підготував для вас варіанти найпопулярніші і цікаві нічні розваги.

Ресторани, що працюють 24 години

Провести час в по-справжньому одеській атмосфері оригінальної кухні та доброзичливості, що панує навколо, запрошую заклади міста.

Фанконі 1872

Легендарне місце, де любили відпочивати багато відомих письменників, музикантів та гостей Одеси. Одне з найпрестижніших місць міста на Катерининській, 15/17 згадується у творах Ільфа та Петрова. Перелік страв за східними та європейськими рецептами розбавлений кондитерськими виробами за суто одеськими рецептами. Для гурманів витончених вин пропонують вишукані французькі напої.

Dvor 12

На Приморському бульварі, 12 розташувався яскравий бар зі столиками на вулиці, в якому подають закуски різних країн і незвичайні коктейлі. Постійно проводяться музичні вечірки у стилях lounge, funk з найкращими ді-джеями міста.

Естрелліта

У центрі міста розташувалася двоповерхова будівля ресторану мексиканської кухні на Катерининській, 1. Відвідувачі зможуть насолодитися дегустацією вин із Південної Америки та Африки під живий музичний супровід.

Central Bar

Неймовірні відчуття доставить вечір проведений у Central Bar у стилі лофт на Катерининській площі. Смачна кухня, цікаві запрошені співаки та діджеї, barbershop, можна послухати одеські кавер-групи. Тут завжди весело, драйвово і багатолюдно, особливо у вихідні. На Ваш вибір велика різноманітність елітних напоїв, коктейлів, кальян-меню. Дуже популярне місце у місті.

12 Monkeys на Дерибасівській

Ресторан та коктейльний бар 12 Мавп, з чудовою музикою прикрасить Ваш вечір європейською та близькосхідною кухнею. Особливо вразить Вас інтер’єром та коктейльною картою – їх фішка у 12 оригінальних авторських коктейлях, а також переосмислених класичних коктейлях.

Гранат

Сучасний стиль оформлення та сервіс гідного рівня – візитна картка нового лаунж-кафе на Катерининській. У стильній та затишній обстановці приємно провести час із друзями, насолодитися рецептами від шеф-кухаря, сповна відчути чарівність південної ночі на відкритому майданчику.

Mick O’Neills Irish Pub

Ірландський паб на Дерибасівській, 13 – це абсолютно новий підхід до організації дозвілля в Одесі. Тут не просто подають елітне пиво та інші напої з оригінальними закусками, а створюють унікальну ауру пиття у строго ірландському стилі, відповідно до багатовікових традицій.

Одеські ресторани – це не стандартні заклади, куди приходять, щоб посидіти та поїсти. Саме тут можна відчути всю неповторність південного сервісу, гримучої суміші традицій найпрекраснішого міста на світі та сучасних тенденцій. Все в таких закладах, від поведінки офіціанта до вишуканих кулінарних шедеврів, спрямоване на те, щоб відвідувач викупався у цьому калейдоскопі гостинності та комфорту.

Найкращі нічні клуби

Хіба можна заснути, приїхавши до міста, де з настанням ночі починає вирувати справжнє життя? Поринути у цей світ веселощів та чарівного шарму зможе поціновувач класичних канонів та більш темпераментного відпочинку. Коротко ознайомимося з найпопулярнішими місцями проведення дозвілля.

Заслужено користується репутацією найкультовішого

Morgan Club

заклади Південної Пальміри. Постійна жива музика, безліч гостей, найкращі дискотеки за участю популярних європейських та вітчизняних ді-джеїв наповнюють клуб щоночі. Не забуваємо і про такі приємні нюанси, як величезний асортимент коктейлів та смачна кухня. У піковий час з 20:00 до 8:00 доступ відкритий лише для власників клубних карток. Але не засмучуйтесь – оформити її можна без обмежень у адміністратора.

Park Residence

Високостатусний нічний клуб розташувався у двоповерховому особняку з інтер’єром у стилі лофт. На першому поверсі – ресторан з баром та танцпол, на другому – зал караоке. Також є відкрита тераса з басейном, чудове місце для літніх вечірок. Тут ви можете відпочити та послухати виступ іноземних та українських зірок – заслужено може вважатися одним із найкращих елітних закладів Одеси

Ibiza

З травня до кінця вересня центром тяжіння для туристів залишається пляжний клуб, що розмістився біля самого моря. Потанцювати під тихий шелест хвиль з вогнями, що відбиваються в них, одним з найкращих концертних майданчиків міста – це спогад на довгий час. За бажання можна розслабитися у затишній лаунж-зоні поряд із басейнами. У Ibiza регулярно влаштовуються виступи естрадних зірок.

Ministerium

Для тих, хто воліє заклади пафосні та дорогі, рекомендується відвідати елегантний особняк у центральній частині міста. Приємна музика у живому виконанні буде дивовижним тлом під час перебування на літній терасі з мальовничою панорамою. У кожному з кількох концертних залів на вас чекають блискучі вечірки. У Ministerium до послуг відвідувачів є караоке-бар, чудовий ресторан та лаунж-зона.

Roastery

Поєднує в собі сучасність, атмосферність, актуальність музики та стилю. Щодня тут – вечірка душі в супроводі DJ-сетів. Меню в американському стилі, неповторні коктейлі, унікальна колекція бурбона, кава власної обсмажування. Заклад знаходиться на Аркадійській алеї та завжди заполонений гостями.

Itaka

Прекрасно обладнана арена для концертів, ресторан із рецептами середземноморської кухні доступні відвідувачам нічного клубу, стилізованого під давню Елладу. У чудовій атмосфері нічної Аркадії надаються послуги однієї з найкращих барних зон в Одесі. Поціновувачам вишуканих коктейлів сподобається великий асортимент напоїв. Концертний майданчик – місце виступів зірок естради та запальних вечірок під керівництвом популярних діджеїв міста.

True Man

Далекий, але не втрачаючий своєї привабливості, стиль 20-х років залишається своєрідною фішкою цього закладу. Охочі весело відпочити зможуть оцінити чудову кухню та вибір напоїв у розташованому на першому поверсі ресторані та барній стійці, а також оцінити чудову музичну програму майданчиків для виступів на другому поверсі. Гарантією дивовижного настрою буде жива музика у виконанні відомих гуртів із далекого та ближнього зарубіжжя, найкращих творчих колективів України.

Opera Prestige

У цьому закладі знаходиться найкраще професійне обладнання для караоке в Одесі. Звукорежисери з високим рівнем кваліфікації забезпечать відвідувачів можливістю виконати улюблені мелодії та відчути всю красу перебування в ролі справжньої зірки. У атмосфері приємно продегустувати вишукані десерти і вина, скуштувати страви японської та європейської кухні.

Можливості для незабутньої відпустки

Серед інших закладів, здатних надовго запам’ятатися вам атмосферою свята та карнавального настрою обов’язково слід згадати:

  • ресторан-клуб «MonteCristo» на житловому масиві Селище Котовського;
  • знаковий для міста караоке-клуб «Утьосів», що затишно розмістився на Єврейській;
  • «The Fitz» для шанувальників відпочинку в стилі американського бару, модне та популярне на Катерининській;
  • респектабельний «Містер Х» на Таїрова;
  • відомий заклад «Палладіум» по сусідству із залізничним вокзалом.

З цілодобових кінотеатрів виділимо «Планета Кіно» та «Сінема Сіті». У комфортних умовах можна побачити останні новинки світового прокату.

Тим, хто любить активний варіант дозвілля, рекомендуємо відвідати боулінг-клуби «Сіті-Боулінг» та «Папашон». Тут є також чудово обладнані більярдні зали, лаунж-зони, караоке та веселі дискотеки.

Молодіжній аудиторії легко підібрати розвагу в наступних місцях:

  • комп’ютерний клуб “Terabit”, що функціонує в цілодобовому режимі;
  • шикарні сауни «Галіан», «Глянець», «Будинок контрабандистів».

У місті, яке здатне наповнити ваше перебування яскравими емоціями та шаленим драйвом, створені всі умови, щоб надати вам розваги відповідно до віку, смаку та уподобань. Тут ви потрапляєте в епіцентр бурхливого нічного життя з незабутніми вечірками, барвистими шоу-програмами, концертами живої музики та запальними дискотеками.

Ніщо не зрівняється з оксамитом південного вечірнього неба, смарагдовими відблисками хвиль, вогнями нічної Одеси, спілкуванням із дивовижними людьми та знайомством із перлиною на березі найласкавішого моря на світі!

Звёзд: 1Звёзд: 2Звёзд: 3Звёзд: 4Звёзд: 5 (2 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Загрузка...

Залишити відповідь

Scroll to top
Задавайте вопросы в Instagram Задавайте вопросы в Telegram Задавайте вопросы в Viber